Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
De regulă, aplic altă metodă. Dacă mă atacă, în primul rând am grijă să fiu mereu cu fața spre ei, pentru am observat că nu mușcă decât pe la spate. Apoi încerc să le vorbesc cu blândețe. Uneori e suficient să întinzi palma deschisă către ei, ca și cum le-ai da ceva. Se întâmplă să se îmblânzească și să dea din coadă. Sau recurg la un truc: încep să mă scotocesc în geantă, fapt care le dă speranțe. Semnele de bunăvoință sunt uneori luate în considerare. Și e o bucurie să vezi agresivitatea transformată în drăgălășenie.
Dacă nici așa nu merge, ies din teritoriul pe care-l consideră al lor.
Nu de puține ori, tratamentul ăsta dă rezultate și cu oamenii.
|
Stiu si eu acestea, stimte frate. Si, inainte sa inceapa ei scena agresiva, le-am incercat. A mea e tare iubitoare de catei, indeosebi bichoni si caniche, si prin extensie de caini. Insa nici ea nu e de acord cu ingrasarea falcilor care ne-ar musca mainile, sa zic asa.
Imi pare rau pentru tonul agresiv al postarii, dar vezi ce am subliniat in postarea colegei noastre. Ideea de a fi pdepesit fiindca omori un caine agresiv, vagabond pe deasupra, sau pentru ca aplici o mica corectie fizica propriului copil, este sinistra, dobitocia si satanismul tipic rasei ariene se impletesc "genial" de european in asa o lege, daca exista (si presupun ca Pr. Bastovoi nu vorbeste in lipsa de informatie). Asta m-a revoltat.
O lume in care violenta este nu suprimata, ci pusa su pres, si deci permisa in chestiuni deopotriva subtile si mosntruoase, este o lume a diavolului, si nimeni nu te obliga sa te supui unor legi scelerate, date de fiinte inutile si periculoase cum sunt cei din guvernul european.
Cred ca toti avem micul nostru repertoriu de cuvinte nascocite, de-a lungul vietii, cumva o extensie a jocurilor de creeare de cuvinte din copilarie, dar la o scara dulta si matura, nu? Ei bine, iata unul din repertoriul meu:
"Eurantropi" = fiinte degenerate, moral si implicit biologic, descendenti ai Homo sapiens traitori pe teritoriul UE. Incapabili de o relatie normala intre ei si cu natura, sunt depedenti in toate de Statele Unite Europene, care le furnizeaza totul, de la hrana la gindire. Nu au doar doua sexe, ca stramosii lor, ci sunt o populatie eteroclita, dar total obedienta, compusa din clone, drone, transsexuali, hibrizi om-animal, pedofili, si alte ocupatii si naturi para-umane. Conditia normala a femelei acestei specii este aceea de steilitate si lesbianism obligatorii. Cele care concep sunt supuse avorturilor, in fmod fortat, daca e cazul. Masculii acestei specii sun undva intre hermafroditii patologici si femeile masculinizate din zilele noastre".
Ti-a placut micul excurs in "breiv niu uarld" care ne asteapta dupa colt? Ei, acum e clar de ce am scris asa.
On-topic, in sfirsit: cea mai buna educatie e data de oamenii credinciosi de la tara, de pe vremuri. Bataie cu masura, cind e cazul, si mers obligatoriu la Biserica. Iar fetele nu se lasa conduse de dracii din pintece, pardon de hormoni, de frica pumnului tatalui. Primitiv, barbar? Poate ca da, ei si? Este eficace si, mai important, natural. Adica dupa voia lui Dumnezeu.