View Single Post
  #62  
Vechi 29.03.2013, 09:08:51
anita anita is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.734
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Feniculul comun se numara printre condimente.
Exista si Feniculul dulce sau florentin, de la care se mananca radacina si crengile. Necesita un pamant afanat, cu mult gunoi de graj. Insamantarea se face toaman tarziu, sau primavara timpuriu. Nu are nevoie de prea multa ingrijire. Plantele se raresc, pastrand o distanta de 15 cm intre ele si se uda cand e necesar. Se merita a pune putin pamant peste capatani, ca plantele sa poata mentine umezeala.
Se recolteaza cand capatanile ajung de cca 5 cm; in schimb crengutele trebuie culese cat mai sunt fragede.
Doamne ajuta !
Am vazut la supermarket fenicul ,cum se consuma ?
De asemeni am vazut ghimbir ,eu credeam ca este nap
La fel ,se face salata ,se pune in ciorba acest ghimbir?
Imi place napul ,e dulce si nu ocupa mult loc ,se pune pe langa garduri ,nefiind pretentios
Reply With Quote