View Single Post
Vechi 30.03.2013, 00:20:15
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
eu nu cred ca se doreste o lege de impunere. oricum nu de ortodocsii adevarati.
Poate ca ortodocsii adevarati nu doresc o "lege de impunere". Dar, catolicii adevarati doresc asemenea lege. Sau, o buna parte a catolicilor adevarati, printre care ma numar. Convingerea mea este ca locul celor care omoara copii este la puscarie, unde sa fie in imposibilitate sa mai omoare copii, cel putin o perioada. Deci, statele, al caror rol scop este binele comun, trebuie sa impuna puscaria pentru criminali si criminale. Aici nu e chestie de optiune. Sau de convingere. Sau de filosofie. Noi nu propunem puscaria ca o optiune, un loc in care criminalii sa mearga facultativ. Un loc accesibil in urma unei cereri, daca ei din convingere au ajuns la filosofia ca nu au scobit si aruncat la dejecte ceva ca un dinte stricat din gura lor, asupra carora sa aiba un drept de exereza, ci un copil, ce avea o inima care batea. Nu, noi propunem ca TOTI criminalii, indiferent de parerile lor si de optiunile lor religioase, indiferent daca il cauta, nu il cauta, l-au gasit sau nu pe Buddha Sakya Muni ori pe Iehova, sa mearga la locul special amenajat pentru criminali, unde vor avea mult timp sa mediteze asupra diferitelor optiuni ateiste, teiste, deiste, semiteiste etc. Acolo, la puscarie, criminalii crestini vor avea timp si conditii sa se spovedeasca de crimele lor, criminalii islamici se vor mangaia cu hadith-uri, iar criminalii atei vor avea posibilitatea sa explice celorlalti criminali ca nu au facut decat sa-si exercite un drept asupra propriului corp cand si-au omorat copiii.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 30.03.2013 at 00:24:57.
Reply With Quote