View Single Post
Vechi 30.03.2013, 10:42:39
Nastya
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Domnul nostru Iisus Hristos, unicul Dumnezeu adevărat, S-a făcut Copil și S-a născut în ieslea din Bethleem din dragoste față de toți oamenii și cu scopul mântuirii lor!
Primii păgâni care I s-au închinat Pruncului divin au fost magii de la Răsărit și, după ei, milioane de indiferenți, sceptici sau chiar anticreștini, în diferite epoci istorice și în cele mai diverse împrejurări, le-au urmat pilda, îngenunchiind în fața Copilașului înfășat și culcat în iesle.
Toți au dreptul de a-L cunoaște pe Hristos, El li S-a dăruit tuturor!
Nu doar noi suntem cei aleși, ci întreaga omenire - inclusiv cei care n-au auzit niciodată de Numele lui Iisus - este chemată la viața veșnică în comuniune cu Sfânta Treime.
Dumnezeul iubirii îi cheamă neîncetat și pe cei care-L urăsc; Lumina lumii a răsărit și pentru cei care, din neștiință, uitare sau nepăsare, zac în întuneric; Mântuitorul S-a făcut Om pentru toți cei incapabili de a ajunge singuri la îndumnezeire!
Să ne rugăm pentru ca întreaga omenire să-L cunoască și să-L accepte pe Hristos, Dumnezeul iubirii!

<<Mantuitorul Iisus Hristos s-a jertfit pe Cruce pentru toti oamenii de pe pamant de la Adam si pana la ultimul om care se va naste din femeie.>>
Asa ne invata pe noi la Biserica parintele nostru. Si eu cred ce spune parintele meu duhovnic.

<<Rugaciunea cea din Ghetsimani a lui Hristos este, fara indoiala, cea mai inalta dintre toate rugaciunile, dupa vrednicia sa launtrica si dupa puterea sa rascumparatoare a lumii.
Prezenta puterii ei o simtim in ceasurile rugaciunii pentru lumea intreaga si cu precadere in vremea savarsirii Liturghiei. Sfintenia ei si maretia ei atrag inima celor ce au pazit in sine chipul Dumnezeului celui Viu.
In aceasta rugaciune Domnul a cuprins tot ce s-a petrecut din clipa ivirii in viata a Intaiului Adam si pana la ultimul om ce va din femeie sa se nasca. Astfel suntem invatati a gandi in Biserica noastra (cf. Io. 1:29; 1 Io. 2:2)>>
(Parintele Sofronie Saharov: Rugaciunea din Ghetsimani).
http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...duhovniceasca/

Sa va ajute Dumnezeu doamna pentru acest gand. Si va multumesc. Incepusem sa ma tem ca doar eu am auzit la Biserica aceste cuvainte.
Dumnezeu sa va lumineze in tot ceea ce faceti.

Si va rog frumos sa ma iertati pentru orice suparare pe care v-am pricinuit-o.
Reply With Quote