Citat:
În prealabil postat de Carmol
Este dezamagitor sa vad atata ipocrizie.
Chiar daca nu stim totul asta nu inseamna ca nu stim nimic.
Daca nu stim totul nu inseamna ca este supranatural sau divin.
Inseamna doar ca nu stim... inca.
Filozofic nu stim nimic 100%, nu stim 100% ca maine soarele va rasari, nu stim ca maine va fi duminica. Toate cunostintele umane sunt failibile.
Absolut tot ce ai zis impotriva argumentelor mele este perfect pe masura religiei tale. Mult mai potrivite acolo. Nu vad cum poti sa nu aplici acelasi rationament religiei.
Vorbesti de stiinta si cred ca nu stii ce presupune. Vorbesti de stiinta ca o adunatura de ochelaristi in halate intr-un laborator. Du-te si vezi ca stiinta, metoda stiintifica este felul in care stabilim adevarul.
Cum stii ca apa curge daca nu ai vazut cum o face direct?! Prin metoda stiintifica. Iei apa si o testezi (o lasi sa curga) sau stii deja pentru ca altcineva a dovedit deja asta si poate fi dovedit oricand.
Evolutia are gauri. Teoria gravitatiei are gauri. Pana si teoria relativitatii are gauri. Asta nu le neaga validitatea. Stiinta cauta adevarul nu certitudinea (cea din urma apartine celor religiosi).
|
Pai tu ai zis ca stii ce sunt, si eu ti-am aratat ca nu stii ce sunt, ci vezi manifestarile lor si le poti masura.
Despre evolutionism uite aici rationament idiot :
http://www.arn.org/docs/news/genome021901.htm
Unul zice : "Ceea ce ma impresioneaza este arhitectura vietii. Sistemul este extrem de complex.
Parca ar fi fost creat de cineva. E o inteligenta uriasa acolo. Nu vad afirmatia aceasta ca fiind nestiintifica, poate altii cred asta dar eu nu." - Gene Myers
Ce zice evolutionistul si repeti si tu aici : Nu e adevarat, nu e creat pentru ca am decis noi ca nu e creat. Nu putem admite ipoteza asta pentru ca nu mai putem face stiinta.
Dar cum a aparut ?
Nu stim asta, dar stim sigur ca nu a fost creat.
Si se ajunge astfel la situatii ridicole de genul "junk DNA",un alt "time of the gaps". Iata ca se credea ca numai 1% din ADN e important. Acum se crede ca 80% e important deci "time of the gaps" devine tot mai mic.Evolutionistii vad cum dispare zeul lor din peisaj.
http://www.medicalnewstoday.com/articles/250006.php
Deci nu mai e important sa descoperim adevarul, e important sa respingem ipotezele din start si sa cautam numai explicatii "naturaliste". Pentru ca altfel moare stiinta si murim si noi de dragul ei. Si daca totusi nu exista o explicatie naturalista ? Cat timp o sa ratacim ? 100 de ani ? 1000 de ani ? Cum anume impiedica stiinta ipoteza ca ADN-ul a fost creat ?