View Single Post
Vechi 01.04.2013, 12:33:21
Carmol Carmol is offline
Banned

Data înregistrării: 29.03.2013
Implicit Interesant

Incercand sa vorbesc cu voi este parca m-as lupta cu morile de vant.
Eu stiu impotriva ce argumentez. Dumnezeu conform bibliei.
Cand gasesc un argument, voi mutati stalpii portii. Pentru ca puteti. Schimbati definitia de Dumnezeu sau a activitatii acestuia in lumea materiala.
Eu vorbesc despre Dumnezeul biblic din punct de vedere teistic. Si nu cel al creationistilor, al filozofilor, al deistilor.
Deturnati stiinta, profitand de puncte slabe pentru a introduce supranaturalul in discutie.
Eu vad pozitia voastra ca fiind necinstita.
Vad ca exista o portita, o lipsa (un gap) si ca in loc sa zicem ca pur si simplu nu stim inseram supranaturalul. Sau aruncam adevarul la gunoi.
De ce nu adruncam democratia la gunoi? Aceasta ca si concept are unele lipsuri. Dar este varianta cea mai buna pe care o avem in momentul asta. Pentru toate lipsurile care le are, avem si multe avantaje care ne conving sa o pastram. Asa vad eu evolutia. Ceva care are lipsuri insa acestea sunt mici pe langa cantitatea de dovezi.
Prefer sa zic nu stiu decat sa imi inventez propria realitate sau sa subscriu la una fictionala deja existenta. Cum ati zis si voi nimic nu este 100% sigur. Inafara de argumentul circular si infailibil de Dumnezeu.

Multumesc.
Reply With Quote