View Single Post
Vechi 01.04.2013, 12:48:56
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Floricica la usa ta n-am batut si ce spui tu eu nu am spus.Daca sunt prilej de pacatuire pentru tine atunci Dumnezeu te va apara daca inima iti este curata.Daca chiar ai suflet bun nu pe mine sa mai dai afara ci pe cel din spatele meu,daca crezi ca este cel rau si in acest mod vei lupta cu pacatul si vei iubi omul.Asa te invata scrierile patristice.Nu cu omul te lupti ci cu puterile intunericului care il tin rob.Cataline,sorry,ramine sa discutam cu alta ocazie,acum am treaba cu buchetul de flori din fata mea care ma mangaie cu matura in timp ce eu ii fac serenade sub geam cu un florilegiu patristic pe post de buchet de ,,nu ma uita".

Nici prin gand nu-mi trece sa ma lupt cu cel din spatele tau.Daca mi-ai bate la usa ti-as tranti usa in nas. Dar nu tie personal, ci celui pe care il duci in spate. Deci eu in bunatatea inimii mele,asa cum spui tu, vreau sa te primesc, dar cum nu ma pot lupta cu cel rau din spatele tau, ma vad nevoita sa-ti inchid usa. Deci eu ce vina am ca umbli cu cel rau dupa tine? Si ma mai acuzi si de neospitalitate!