View Single Post
Vechi 02.04.2013, 18:15:26
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de motan25 Vezi mesajul
... În acest caz, din punct de vedere bisericesc, este păcat să utilizăm, să zicem, un antivirus care în mod normal e cu bani, crăckuit? Adică cu licență ilegală? Din punct de vedere al legii știm cum e: ilegal. Din punct de vedere al bisericii e păcat?...
Nu, nu e păcat(Dpmdv).
Antivirusul este un produs vândut prin constrângere pentru a contracara virusul ”fabricat” și răspândit anume pentru a te forța să cumperi prin drepturile de autor impuse abuziv prin lege.
Astfel ele sunt legale, dar sunt imorale.

Toate descoperirile sunt ”filtrate” de comisia de analiză a drepturilor de autor(vezi insulina) și dacă nu e vreun avantaj pentru cei din comisie(sau ”aparținătorii” lor de-același ”sânge”) atunci se mai așteaptă până se descoperă altceva(sau sunt cedate/cumpărate drepturile de autor) care ”eclipsează” pe cele aflate în stadiul de analiză și pe care astfel le ”depășește”.

Creștinește e să împart cu aproapele bunul meu; ce avantaj suplimentar am eu dacă ar într-o zi țarina mea cu tractorul(pe care l-am inventat), iar vecinul meu își ară țarina cu boul în două săptămâni?
Drepturile mele de autor îl împiedică pe el să aibă tractorul lui dacă nu-mi plătește cât vreau eu; deci invenția mea îl pune pe el să muncescă pentru mine? Numai dacă ne luăm după lege; nu și după Hristos.

Oare a plătit cineva(vezi cazul paralizatului însănătoșit de la baia Bethesda) ceva lui Iisus pentru binefacerile date lor?
De-aceea L-a răstignit fiindcă nu mai avea de lucru comisia de analiză.

Last edited by Demetrius; 02.04.2013 at 18:17:53.
Reply With Quote