Interesant
@ alin.d.zaharia
Eu cred ca iuliu este angajat aici sa ii oboseasca cei care vorbesc contrar religiei.
Cred ca el sta in fata calculatorului si asteapta un raspuns.
La prima postare te pune sa ii explici ca unui copil negand din start argumentele.
La a 2-a zice ceva stupid in legatura cu ce ai zis tu, orice ii vine in cap, Hitler era ateist sau iti trimite un articol marxist.
La a 3-a postare cauta pe google argumente contra pozitiei tale si posteaza ceva random, cu cat mai mare cu atat mai bine.
La a 4-a postare cand esti deja obosit cautand informatii care sa iti sustina pozitia si apoi demonstrandu-i ca ce a trimis el este nefolositor si necinstit o da iar in mintea copiilor.
"Mai cauta... hi hi", "ba nu, tu te inseli... ha ha"
La a 5-a postare reia firul (1,2...5)
Sunt aprope sigur ca trece prin subiectele si argumentele noastre ca rata prin apa.
Emuland procesul lui de gandire: Bla bla... evolutie = hitler/ stalin ... bla bla ... stiinta = alchimie / falsificabil ... bla bla... inchizitie = holocaust ... bla bla...
Are prestabilite raspunsurile. Cand ii zici ceva de religie nu raspunde sa justifice actiunile acesteia... arata cu degetul in alta parte. Cand ii zici ceva ce nu corespunde religiei conform unui om de stiinta sau un filozof iar nu e bine ca omul ala baga mana in nas sau trece strada fara sa foloseasca zebra.
E jenant. E ca si cum te-ai certa cu un copil. Mai rau un copil batran.
De acum inainte o sa il ignor pe iuliu si o sa raspund argumentelor pertinente.
Multumesc.
Last edited by Carmol; 02.04.2013 at 21:16:40.
|