Citat:
În prealabil postat de Carmol
III) Am vazut si filmuletul cu avortul chirurgical postat de crestinul ala cu care te mangai tu pe forum. Seamana cu multe alte interventii chirurgicale. Ma afecteaza cam in aceeasi masura. Am vazut si trait mai rau.
-4- Nu am o imunitate la argumente. Cele prezentate de tine sunt formulate gresit si slabe.
Am vazut argumente bune, nici unul de la tine. Care au avut un efect asupra mea. Am trecut de la avort ca si drept la avort ca si privilegiu.
Multumesc.
|
Iata ce face pacatul din om. Il face sa dispretuiasca omul. "Crestinul ala" este un om, are un suflet, si are simtaminte. Ortodoxia face din om un indumnezeit adica un om care sa te iubeasca si pe tine chiar daca il dispretuiesti. Fie si numai pentru acest lucru, pentru ca face ca omul sa iubeasca oamenii, ortodoxia este o cale buna. Daca am fi cu totii iubitori de oameni cu adevarat, fara subiectivism , nu ar mai exista razboaie, crime si rau in lume si pe pamant toti ar fi fericiti. Aceasta este ceva extraordinar, de aceea atata impotrivire.
Te rog sa imi raspunzi sincer la o intrebare: este rau ca oamenii sa devina buni cu adevarat si sa iubeasca semenii? toti oamenii, nu doar unii. Si daca toti devin buni esti de acord ca raul va dispare de pe pamant? Arata-mi o cale care are puterea sa faca din toti oamenii , oameni cu adevarat buni si iubitori.