Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Eu zic ca asa cum suntem noi o tara mica, am facut multe in acest loc unde suntem pozitionati. Am stat in calea multora aici la Marea Neagra si am reusit totusi sa rezistam ca tara si sa ne pastram valorile. Si ce e mai important una dintre valorile noastre este credinta noastra ortodoxa.
|
http://www.johnstonsarchive.net/poli...wrjp333pd.html
din pacate lucrurile stau altfel: numai in 2006 Romania a fost pe locul 3 la avorturi in lume cu 40,6%. ce tara crestina este aceasta?
@Carmol: mie mi se pare ca ai un suflet de piatra. m-am uitat la acel videoclip si am incremenit. nu as putea sa fac asa ceva unui copilas care se zbate sa vina pe lume.
bunica mea are 15 avorturi la activ. stii de ce eu acum exist si pot scrie aici pe forum? pentru ca decretul din '67 al lui Ceausescu, care interzicea avortul, a salvat-o pe mama de la avort. mama mea nu ar fi existat si bunica-mea ar fi scapat de ea daca nu ar fi stiut ca ajunge in puscarie sau mai rau! (mai era si reprezentanta de partid)
si? a avut cineva ceva de pierdut? a fost rau ca mama mea s-a nascut? eu si mama mea suntem oameni rai? nu avem dreptul la viata?
asta ar trebui facut cu cei care fac avorturi fara nici o strabatere, bagati in puscarie si lasa-ti sa se gandeasca la lucrul oribil pe care l-au facut.
cand religia, respectul si iubirea fata de Dumnezeu nu opresc lumea sa faca avort, sunt de parere ca ar trebui sa intervina si legea.