View Single Post
Vechi 04.04.2013, 09:00:26
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Camy93 Vezi mesajul
bunica mea are 15 avorturi la activ. stii de ce eu acum exist si pot scrie aici pe forum? pentru ca decretul din '67 al lui Ceausescu, care interzicea avortul, a salvat-o pe mama de la avort. mama mea nu ar fi existat si bunica-mea ar fi scapat de ea daca nu ar fi stiut ca ajunge in puscarie sau mai rau!
Sunt in exact aceeasi situatie. Ma aflu in situatia paradoxala de a-i datora viata unui ticalos: Nicolae Ceausescu. Sunt singur: pe fratii si pe surorile mele, nu am sa-i cunosc niciodata in lumea aceasta.

Citat:
cand religia, respectul si iubirea fata de Dumnezeu nu opresc lumea sa faca avort, sunt de parere ca ar trebui sa intervina si legea.
Pe scurt, despre asta este vorba.
Cum ar spune Sf Augustin: trebuie facut in asa fel incat Civitas hominum sa (re)devina Civitas Dei. Sau, dupa cum spune Doxologia: "precum era la inceput, acum si pururea". Acesta este principalul minister al laicilor Bisericii, aceasta este principala misiune a crestinilor in Stat, asta este dimensiunea politica pe care o asteapta Domnul de la viata lor. Cred ca ori de cate ori noi Ii spunem "Vie imparatia Ta precum in Cer asa si pe pamant", El se intreaba si ne intreaba: "Dar tu, ce ai facut ca Imparatia Mea sa fie astazi pa pamant, asa cum e in Cer ?"

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote