View Single Post
Vechi 04.04.2013, 22:12:38
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carmol Vezi mesajul
Esti analfabet stiintific.
Mi-e jena sa citesc ce ai scris. Acum trebuie sa iti demonstrez ca est cretin. Sper sa accepti aceasta lectie si sa incepi sa te educi singur si nu sa zici prostii si sa astepti sa te educe altii dupa cum urmeaza.
Dovezi ale evolutiei: Multumesc.
Iar eu o sa incerc sa iti demonstrez ca nu poti sta pe forum din cauza modului in care vorbesti cu ceilalti (am observat modul cum vorbeai si cu ceilalti pe topicul asta).
Nu demonstrezi nimic, doar ca e adevarat ce am scris, ca toate argumentele se bazeaza pe credinta. Tu in plus se pare ca esti si fanatic, nu suporti adevarul. Despre ceea ce am scris am dat mai multe dovezi si argumente in mesajele anterioare, dar cu tine nu are rost sa imi pierd timpul sa le reiau, o sa propun adminului banarea ta.
Eu am spus de argumente stiintifice, tu mi-ai copiat doar niste link-uri cu povesti, e evident ca habar nu ai despre ce e vorba, compensezi cu aroganta si agresivitate nestiinta ta.
Pe scurt, ca sa citesti inainte de a fi banat, nu mai dau citatele pe care le-am dat in mesajele trecute, doar concluziile. Analiza omului de Neanderthal a aratat ca e uman, unii oameni de stiinta spun ca e subspecie a omului, iar genomul e asemanator cu cel al omului, pana in proportie de 99%. Stim ca s-a imperecheat cu homo sapiens, rezultand urmasi, deci poate fi doar o rasa, pentru ca speciile nu se pot imperechea.
Despre Archaeopteryx am dat un citat in care un om de stiinta evolutionist spune ca ar trebui scos din randul fosilelor intermediare si trecut la reptile. Acei dinozauri au aripi dar nu sunt considerati pasari, deci si Archaeopteryx va fi trecut in acel ordin de reptile care planeaza.
Despre trecerea unei specii in alta nu stii despre ce vorbesti, arati niste clipuri cu povesti de gradinita. Nici pe cale aritifciala nu s-a reusit transformarea unei specii in alta, nici macar imperecherea a doua specii (fara de subspeciile cunoscute). Doar mutatiile genice pot fi pozitive si sunt raspandite, dar cele genomice, care ar insemna transformarea speciilor de animale, sunt letale. Exista doar la unele plante.

Last edited by catalin2; 04.04.2013 at 22:35:32.
Reply With Quote