Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Stirea acea despre moartea femeii indience este o varza.
Pierderea sarcinii se stabileste prin oprirea dezvoltatatii fatului si oprirea functiilor vitale-printre care si pulsul.
Doctorii au spus ca femeia are o pierdere de sarcina,dar nu o pot curata deoarece copilul inca are puls?
Ce sens face aceasta propozitie?
Ori este vb despre pierdere de sarcina cand se constata stoparea evolutiei pruncului ori nu este cand pruncul inca traieste,si se pot percepe zgomotele pulsului.
Septicemia nu se instaleaza niciodata cat timp pruncul este viu.
|
Sarcina se poate pierde si cat timp fatul are inca puls. Spre exemplu: se rup membranele din diferite cauze (cum ar fi infectia cu chlamydia), sau pot fi rupte intentionat, fatul traieste, este alimentat prin placenta, dar pentru ca membranele s-au rupt, mediul nu mai este steril, germenii urca din vagin in uter si trompe si restul abdomenului, se face infectie si de aici se poate ajunge si la septicemie chiar daca pruncul este viu. Deci avort si septicemie se pot intampla chiar daca pruncul este viu.
Faptul ca femeia a venit la spital cu dureri de spate si a cerut sa i se faca avort, ar putea ridica suspiciunea ca si-a rupt singura membranele.
Citat:
Am inteles ca doctorii irlandezi nu pot produce un avort cat timp fatul este viu;totusi este vorba despre o eroare sau de manipulare grosolana in acest caz.
Eroarea consta in esuarea doctorilor de a stabili timpul exact al decesului fetal pt a purcede la curatarea tesutului mort.
Iar manipularea grosolana consta tocmai in omiterea multor detalii medicale in favoarea ingrosarii cu buna stiinta a unor aspecte religioase.
Am simtit ca acest articol doreste sa ne insulte inteligenta!
|
Nu cred ca a fost o eroare in a stabili decesul copilului, la ecograf se vede care este situatia.