Subiect: Habemus papam!
View Single Post
Vechi 07.04.2013, 00:07:52
mbmbmb mbmbmb is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2013
Locație: Lugoj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Sustin ce zic Sfintii Parinti si ce zice Biserica Ortodoxa, insa eu cred ca Biserica Catolica nu este complet lepadata de Dumnezeu.

Judecatile lui Dumnezeu nu sunt ca ale noastre. Una este protestantul care huleste continuu prin invataturile lui, si alta este catolicul, care are invataturi gresite, dar care a fost frate in Hristos cu noi.
Mi se pare mie sau sunteti cu piciorul drept in ortodoxie si cu stangul in catolicism????
As vrea sa va intreb si eu ceva,daca tot aveti asemenea pareri blajin-impaciuitoriste:Cuviosul Paisie Aghioritul socheaza lumea ortodoxa cu chinurile pe care le-a suportat pana a adormit in Domnul si,desi avea puteri vindecatoare de exceptie,nu a vrut sa se vindece ca sa-i ierte Dumnezeu pacatele pentru chinurile suferite.Cum vi se pare vis-a-vis de aceasta realitate dureroasa,atitudinea papei care emite o indulgenta si-i iarta unui criminal in serie toate pacatele????Cum vedeti "fratia " dintre Cuv.Paisie si papa???
Sau vi se pare ca nu-i cine stie ce hula faptul ca papa e considerat loctiitorul Domnului Iisus pe pamant???Au fost (catolicii) frati cu noi pana "au luat-o pe aratura".Daca vor sa se intoarca la vechea fratie,sa-si renege ereziile si sa se intoarca la Biserica mama-alta cale nu exista.Sau "invataturile gresite" ale catolicilor nu va par hula???
Reply With Quote