View Single Post
Vechi 27.11.2007, 16:22:03
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marta
Intr-o zi apare un profesor la cursuri care plin de dezamagire fata de fetele cu batic spune: ( scuzati, fetelor, eu nu generalizez)" nu stiu ce mecanism sau legatura exista intre batic si fusta, dar cum va explicati ca atunci cand tragi de coltul baticului, cade fusta?"
Asta pentru ca in perioada respectiva cele care faceau cele mai mari prostii, de genul, ramas insarcinata cu tata necunoscut, chefuri monstruoase, ganduri din cele mai neortodoxe, adica lucruri la care nu te-ai fi asteptat, dat fiind ca de la astfel de persoane ai anumite asteptari vis- a -vis de atitudini si comportament, erau fete cu batic si fuste pana in pamant!!
Candva am purtat si eu batic in timpul slujbei, apoi tot timpul. Mi-am dat seama ca riscam sa smintesc prin purtarea care nu se potrivea imaginii pe care o afisam, era un soi de pe dinafara vopsit gardul, nu mi se potrivea deloc, asa ca am renuntat.
Probabil am fost judecata de multi pentru ca intra in biserica fara batic, fara fusta.. asta e! nu mi-a pasat ca au existat persoane care sa judece in locul meu pe ce loc L-am pus pe Hristos in inima si gandurile mele, dar daca Hristos ar sta in batic si fusta, atunci e grav!
asa, ca baieti dragi, cascati ochii si vedeti sufletul acelei fete, nu daca are sau nu batic!!
Ai zis foarte bine ,conteaza ce e in sufletul ei ,daca isi face voia ei sau a lui Dumnezeu.
De unde ideea asta ca fetele cu fuste lungi se destrabalau?
Daca esti tinara si gandesti in tipare nu ai nici o scuza ,daca ai o anumita varsta sa zicem ca sunt admise prejudecatile .
Reply With Quote