View Single Post
Vechi 07.04.2013, 13:03:15
mbmbmb mbmbmb is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2013
Locație: Lugoj
Religia: Ortodox
Implicit

Ontopic: în sfârșit o asemănare! Și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este "una", "sfântă", "sobornicească" și "apostolească" și "Biserica", deci care-i problema?
Biserica ortodoxa este "UNA,soborniceasca si apostoleasca" "biserica" dvs.e ALTA "soborniceasca si apostoleasca"-aici e problema -Dumnezeu nu are doua biserici cu doua adevaruri,ci una singura,cu un singur Adevar,ceea ce va exclude.
Patriarhia noastra va spune "biserica" din politete,asta nu inseamna ca chiar sunteti...
Va considerati "biserica apostolica"-demonstrati ca adventismul a aparut in timpul vietii Apostolilor-eu stiu ca a aparut muuult mai tarziu...
"biserica " dvs.poate este alcatuita si din credinciosi,dar nu are Duhul Sfant.
Eu zic sa nu ne mai contrazicem,stiu din frageda copilarie ca nimeni nu va sta inainte cand e vorba de citate si de deschis cartea acolo unde va convine.Imi pare rau sa ma contrazic cu dvs,dar mi-as dori foarte mult sa nu mai dau peste cultul dvs.la tot pasul.Mi-as dori sa nu mai cautati asemanari ,caci,oricate asemanari credeti dvs.ca descoperiti,ortodocsii nu se vor"impaca" cu dvs.pana nu renuntati la erezie si nu va botezati.
Reply With Quote