Citat:
În prealabil postat de Noiembrie
ADEVARAT 777, exista o IMENSA deosebire intre ortodoxie si adventism...Una capitala! Ortodoxia se bazeaza pe invataturile biblice , pe Hristos, iar adventismul pe cocoasa alba a lui tanti Ellen cu punctul pe"G"..Sa ma iertati dar obraznicia cu care nu faceti AICI altceva decat sa provocati imi determina sarcasmul in toate cele 7 zile, incepand cu cea de LUNI !
|
Grozaaaav "punctul pe G"!!!! am ras un sfert de ora!!!!Adevarul e ca au tupeul sa se pretinda descendenti ai Sfintilor Apostoli,cand biata Ellen "G" este descrisa peste tot ca "isterica".Acum,ce sa zic,am citit si eu unele carti de ale ei,scrie bine,are putere de convingere,dar cand incepe s-o ia pe aratura,te ia groaza...Eu tot nu inteleg dece pe un forum ortodox suntem obligati sa suportam ineptiile"altor culte"-sau cum le zice...Pacat ca "Crestin Ortodox" promoveaza ecumenismul-nu stiu dece li se pare ca asa e fair play-mie nu mi se pare deloc-le mangaiem pacatele si ne facem si noi altele numai de dragul de a sustine" impacare" cu niste secte care manjesc tot ce-i sfant...Sa ma iertati daca am suparat pe cineva...