Citat:
În prealabil postat de beniamin777
Ati mai gasit o asemanare intre ortodocsi si adventisti: argumentatia biblica.
Diferenta este ca adventistii raspund tot cu Biblia (fiind adeptii principiului ca Biblia se explica cu Biblia) in timp ce dvs si fratii dvs. intru credinta raspundeti cu minciuni si referiri la o persoana care va obsedeaza si de care adventistii nu pomenesc. Adventisti mai raspund cu invataturi din Crez sau Catehismul Ortodox in timp ce ortodocsii raspund cu uciderea userilor.
|
Am spus-o in mai multe raspunsuri pe care le-am postat la acest topic -pe dvs,adventistii,nu va intrece NIMENI cand e vorba de citate si de deschis cartea unde va convine...Bunicul meu,Dumnezeu sa-l ierte,cand tragea sa moara,au navalit doi adventisti peste el sa-l "mantuiasca"...nu putea saracul om sa moara de insistenta astora...asa ceva nu vezi decat in filmele de groaza...Atunci,noroc ca a venit mama de la serviciu si i-a "batut" in argumente,de-au plecat cu coada intre picioare....nu stiu cum sa faca omul sa scape de insistentele propagandei lor...Cu durere trebuie sa recunosc ca cea mai buna prietena a mea din tinerete s-a "mantuit"...iar acum,nu mai pot vorbi cu ea la telefon,caci incearca sa ma "mantuiasca" si pe mine...si-mi explica cum ca a "mantuit" foarte multa lume...E de groaza cum se intinde pecinginea asta a sectelor si cum omoara mii de suflete...Am sperat cand m-am inscris pe forumul asta,ca aici scap de incercarile de convertire,dar vad ca sperantele mi-au fost desarte...