View Single Post
Vechi 07.04.2013, 22:17:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit În fața Crucii Tale ne aplecăm, Iisuse Doamne !

În fața Crucii Tale ne aplecăm, Iisuse Doamne, cu hotărârile noastre. Sigilează-le, întărește-le cu scump Sângele Tău, cu Jertfa Ta cea mare și sfântă. Dă-ne, Doamne, dar și putere, căci noi suntem niște ființe slabe și neputincioase! Fără de Tine și fără de Jertfa Ta cea sfântă noi nu putem face nimic.
Binecuvântat și preamărit să fie Numele Tău, Doamne Iisuse, Căpetenia și Desăvârșirea noastră, Viața și Puterea noastră, Împăratul și Dumnezeul nostru. Tu, Care ai venit să arunci foc pe pământ și nu dorești nimic mai mult decât să fie aprins din ce în ce tot mai mare și mai puternic… Te rog, Doamne Iisuse, să ai milă și de mine și să-mi dai lumina Ta și Duhul Tău, prin Care să mi pot omorî firea mea pământească, răstignind-o pe crucea Ta, și pentru ca să pot trăi apoi înalt și rodnic, prin firea mea cea nouă și sfântă din Tine, plin de Focul Tău Ceresc, Care este lumină, căldură și putere.
Fă-mă și pe mine, Doamne Iisuse, să cunosc care este voia Ta cea sfântă, plăcută și desăvârșită, pentru ca s-o fac în orice fel și în orice loc cum ai vrut Tu. Și să nu pot dori pe lumea aceasta nimic mai mult, nici să nu pot iubi mai fierbinte nimic decât viața Ta cea veșnică și slava Împărăției Tale. Tot ce pot face să fac pentru ea. Tot ce pot da sau pot primi să fie pentru ea. Tot ce pot scrie sau vorbi, cânta sau plânge, lucra sau gândi să fie pus numai în slujba acestei fierbinți și prețioase vieți și Împărății veșnice.
Căci numai pe aceasta o iubesc, o doresc și o aleg. Ajută-mi s-o urăsc pe asta lumească tot atât cât o iubesc pe cealaltă, cerească. Amin.