View Single Post
Vechi 08.04.2013, 03:40:57
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit Mărturia fetiței:

„M-am rugat la Maica Domnului să mă ajute să nu iau bătaie”

- Stăteam pe bancă la ora de sport și mă uitam împreună cu un coleg la tableta acestuia, când, pe neașteptate, un alt coleg, M., a venit și s-a urcat peste mine, pe la spate. Eu am simțit că vrea să-mi facă ceva, și atunci am sărit și l-am luat la alergat, dar nu am reușit să-l prind. M-am întors la banca pe care stăteam și el a venit apoi să dea cu piciorul în mine. L-am prins și l-am bătut – i-am tras câteva palme peste claviculă și în spate.

- Cum te-ai simțit în acel moment în care s-a năpustit asupra ta?

- Îngrozitor.

- De ce crezi că s-a comportat așa?

- Pentru că M. și prietenii lui au vrut să-și bată joc de mine.

- Se mai întâmplă în clasa ta astfel de lucruri?

- Da, este un grup de băieți care fac gesturile acelea aproape zilnic, le iau pe fete și mimează știți ce…

- Dar fetele nu zic nimic?

- Sunt unele cărora le place și acceptă aceste lucruri, se mai și pupă cu ei. Este una, care e mai micuță, cât jumătate din mine, încearcă să se ferească, încearcă să mai dea în ei, dar e cât jumătate din mine…

- Tu nu te-ai temut să dai în el?

- Deloc! (pe un ton foarte sigur și hotărât). M. e mult mai scund. Apoi au venit mai mulți să mă bată, dar le-am zis: „Dacă îndrăznește careva să pună mâna pe mine, zob îl fac!”. Iar ei au început să bată în retragere. Apoi am fost la baie să mă spăl pe față, eram toată roșie, ardeam toată…

- Te-ai rugat vreun pic în acele momente?…

- În acele momente, când erau toți în jurul meu, m-am rugat la Maica Domnului să mă ajute să nu iau bătaie de la ei.

- De ce crezi că se întâmplă lucruri atât de murdare în clasa ta?

- Eu cred că băieții sunt obsedați din cauza televizorului.

- Cum ți-ar plăcea să fie fetițele de azi?

- Ca pe vremuri. Am mai văzut în filme cum erau fetele: cuviincioase, nu se purtau urât, nu se pupau toată ziua, pe toate drumurile, aveau o anumită decență în comportament, în ținută…
Reply With Quote