Mi se pare cam subreda toata povestea cu holocaustul... sa fim seriosi...daca cifra de 6 milioane ar fi reala ar fi insemnat ca populatia evreilor in lume s-ar fi marit cu aproape 10 milioane in sub 10 ani....ceea ce e cam greu de crezut(la vremea respectiva existau undeva sub 20 de milioane de evrei din cate am inteles). In schimb au fost multe victime, chiar daca lagarele erau si simple tabere de munca cum sustin unii...nu erau tocmai conditii de lux...cei slabi(copii, bolnavi, batrani) probabil ca mureau...sa nu punem si toti cei executati din diverse motive. Nu a fost prima si nici ultima greseala a umanitatii. Milioane au murit ucisi de soldatii aliati in al doilea razboi mondial, sau in lagarele stabilite de acestia, in atacul nuclear, etc. Si in ziua de azi exista multi care sufera si vor exista in continuare. Cel putin pana omenirea e indeajuns de matura cat sa nu fie ghidata de interesele egoiste a unor oameni orbi... Va ganditi toti la schimbat lumea, dar de fapt trebuie oameni insisi sa se schimbe.
In legatura cu masonii mi se pare stupid cat de mult ii ataca si hartuiesc unii...in special cand nu au nici un sfert din puterea care multi si-o imagineaza ca o au. Conduc lumea? Amuzant...dar au apus de mult vremurile in care erau aproape...ma indoiesc sincer ca ei mai au acum puterea care o aveau acum cativa ani, par de ceva timp o organizatie din ce in ce mai slaba. Au inca putere chiar si la nivel mondial, dar au si competitie, unii chiar cred ca sunt condusi si masonii din umbra si doar cei cu cele mai inalte grade au ceva putere reala. Nu pot spune sigur cat de puternici sau slabi sunt, dar va garantez ca nu vor sa il distruga pe Dumnezeu, sau ce mai cred unii. Daca sunt sau nu impotriva bisericii nu stiu, desi multe organizatii, chiar si unele pacifiste si umanitare sunt impotriva bisericilor din motive evidente:ura religioasa, mentalitatea anti-progresista, accentul pus pe puterea clericilor, etc. In schimb daca va place sa o recunoasteti sau nu, cele mai mari progrese politice din istoria moderna, au fost facute de ei. Chiar si romania, ce unii cred ca va fi distrusa de masoni, a fost ajutata de multe ori de masoni.
In legatura cu legaturile dintre masonerie si satanism, nu sunt altceva decat niste acuzatii aduse de biserica, care incearca cumva sa isi lege toate miscarile si grupurile pe care le atace si sa le bage intr-o singura oala... yoga-satanica, masonii-satanisti, x e satanic, y la fel...deci toti fac parte din aceeasi grupare satanica la radacini...
Claudia mi se pare ciudat ca zici inca de la inceput ca Dumnezeu nu e ceea ce isi inchipuie fiecare, vorbesti despre relativitatea parerilor noastre, cu totul de acord pana aici, iar apoi ne dai "adevarul nerelativ"...ma bucur ca exista oameni atat de profunzi si de inteligenti incat sa lumineze prostii innecati in propria lor relativitate, cu adevarul absolut pe care il detin. Iti multumesc sincer.
Sunt de acord totusi la anumite puncte: mai devreme sau mai tarziu cu totii gasim adevarul, sau macar speram.
Scuze pentru replica intinsa
|