Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Te rog sa-mi arati ceva care mere , cum trebuie in tara asta si eu te premiez cu o carte din Sfintii Parinti . Sa nu-mi dai exemple din cele negative , caci astea merg perfect , si apoi te rog sa te uiti in general in lumea asta generala cum merg treburile !
Citeam ca pe glob in ultima statistica sunt cam doua miliarde si ceva de crestini , declarati ca la noi , din care jumatate sunt catolici , tot declarati ca la noi , si cam 17 la suta ortodocsi , declarati tot ca la noi . Oare care este cifra reala a celor aflati in dreapta credinta ? Crezi ca sunt mai multi de 1% , sau poate chiar 0,5% ?
Te mai mira ceva ?
|
Sunt si locuri in tara unde se intampla minuni. Cine l-ar lua in seama pe Remus daca si-ar da seama ca vrea sa ia mancarea de la gura copiilor sau a vaduvei ? Problema este ca in vremuri de criza, suna foarte bine sa gasesti vinovatii in alta parte, politicienii sa dea vina pe oamenii simpli, civilii pe armata, tinerii pe pensionari, ateii pe bisericia etc.
Cu polemica nu se schimba nimic. Lui Cernea ii prieste polemica in aceasta problema, faptul ca BOR il baga in seama este o mare greseala. Ar trebui
promovate si inmultite lucrurile bune care se intampla, nu polemica. Atata timp cat nu se intampla asta, numarul "adeptilor" se va inmulti.