Cred ca era bine daca se puneau si niste concluzii din articolul de mai sus:
"Statisticile despre victimele violului și avort sunt surprinzătoare pentru mulți. Au fost făcute două studii despre victimele rămase însărcinate în urma unui viol. În amândouă studiile, 70% dintre victime au hotărât să dea naștere copiilor. Acest lucru contrazice prejudecata cum că toate femeile violate doresc să avorteze după aceea. Potrivit spuselor a doi medici care au participat la unul dintre studii, Sandra Kathleen Mahkorn și William V. Dolan:
„[Acest studiu] demonstrează că sarcina nu împiedică victima violului să dea un răspuns emoțional adecvat traumei; ba din contră, dacă există dragoste și sprijin, o atitudine care nu condamnă și comunicare empatică, femeia poate da niște răspunsuri emoționale și psihologice sănătoase în ciuda poverii suplimentare aduse de sarcină.” (3)
Potrivit celui de-al doilea studiu, făcut în 2000, a reieșit că 78% dintre femeile care au făcut avort după ce au fost violate au recunoscut că au luat o hotărâre greșită, zicând că „avortul nu este răspunsul corect în cazul victimelor violurilor.” Pe de altă parte, nici măcar o singură femeie dintre cele care au ales să păstreze copilul (70% din totalul victimelor) nu a regretat acest lucru. Unele dintre aceste femei și-au oferit copiii spre adopție, iar altele au ales să-i crescă, dar amândouă categoriile n-au regretat că au născut copiii.
"
Concluzia: AVORTUL dupa viol este considerat gresit chiar de catre cele care au facut avort intr-o majoritate covarsitoare !!!
Carmol, trezeste-te, pentru ca asa zisele dovezi sunt niste minciuni mizerabile si uriase, doar texte de aruncat in fata, pentru a sustine niste liberatati criminale.
„Am fost violată înainte cu o lună să împlinesc 18 ani și din cauza violului am fost atât de îngrozită și rușinată, încât am ales să fac avort din frică. Violul meu a fost o nimica toată pe lângă ce i-am făcut eu copilului meu. Ce mi-a făcut mie violatorul nu se compară cu ceea ce i-am făcut eu copilașului meu. Violatorul meu nu m-a ucis – stau în fața dvs. astăzi. Am trei copii frumoși acasă și un soț iubitor, dar am ales să-mi omor copilul din cauza rușinii, a vinovăției, a fricii de ce a putut să-mi facă un bărbat. Violul nu justifică avortul. Vreau să spun că… am obosit să tot folosesc scuza că am fost violată pentru a face un avort. Vă spun chiar acum că am obosit să folosesc violul ca scuză. Ani în șir am avut depresii, m-am gândit să mă sinucid, chiar am și încercat. Am irosit ani întregi bând ca să-mi amorțesc durerea, să-mi amorțesc coșmarurile înfricoșătoare și am fost în cele din urmă diagnosticată cu șoc post-traumatic, dar nu numai din cauza violului, ci și din cauza avortului. Trebuie să verbalizăm lucrurile astea, nu numai pentru copii, ci și pentru mamele aflate în situația mea și care cred că iau o hotărâre înțeleaptă, dar nu este așa.” (4)
Consecintele unui avort sunt imense.
"Bunul simț ar presupune că un avort ar fi cea mai bună soluție, nu? Greșit! Oricât de monstruoasă fusese conceperea copilașului meu (iar violul este un act degradant și demoralizator care are consecințe pe viață), știam că o nouă viață se dezvolta în interiorul meu. Am ales să consider că acest copil este al meu, iar nu al violatorului. Prietenii și familia m-au sprijinit 100%, dar alegerea mi-a aparținut și știu că am ales bine."
Foarte frumos articolul.
In concluzie:
" Dar copilul rezultat în urma unui viol rămâne tot un copil, indiferent de modul în care a fost conceput. "
|