Citat:
În prealabil postat de drumetul6519
Dumneavoastra sunteti crestin? Nu prea se vede, dupa felul cum vorbiti despre altii. Nu ar fi fost mai intelept sa va limitati la a comenta subiectul in discutie?
|
Acei "altii" sunt o masa informa de capacitati rationale tinute in moarte latenta la murat de catre varanii lor care mai gasesc resurse asa-zis "biblice" pentru a-si mai prepara cate un ou fript ochi, gustare pe care sa o pigmenteze cu ceva tocmai proaspat scos de la murat.
Este sectarul viclean aproapele meu? Da, poate ca este, dar eu trebuie sa-l consider ca un vames si un pacatos. Adica nici nu ar trebui sa vorbesc pe acest forum cu el.
Citat:
Faceti doua greseli majore:
1. Nu ati citit ce scrie Sfantul Apostol Pavel in versetele urmatoare, unde explica foarte clar ce se intampla cu cei ce au murit in credinta.
|
Ce marturiseste Sf.Ap.Pavel - pentru ca "ce scrie" Sf.Ap.Pavel sunt marturii, ceva mai pretios decat o simpla "scriere" - nu face altceva decat sa intareasca afirmatia mea.
Citat:
2. Incercati o filozofie elenistica bazata pe o "realitate a Creatiei" nebiblica, falsa, nascocita. Omul nu este facut din trup si suflet. Sfanta Scriptura ne spune ca omul este un suflet (facut din tarana si suflare de viata).
|
Da, m-am cam lamurit: la voi la sectari, o constructie logica e catalogata drept o "filosofie elenistica". Ceea ce nu puteti rationa devine "filosofie".
Domnule draga, va doresc o murare linistita fara prea multi bulbuci.