View Single Post
Vechi 10.04.2013, 09:47:34
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de drumetul6519 Vezi mesajul
Dumneavoastra sunteti crestin? Nu prea se vede, dupa felul cum vorbiti despre altii. Nu ar fi fost mai intelept sa va limitati la a comenta subiectul in discutie?
Acei "altii" sunt o masa informa de capacitati rationale tinute in moarte latenta la murat de catre varanii lor care mai gasesc resurse asa-zis "biblice" pentru a-si mai prepara cate un ou fript ochi, gustare pe care sa o pigmenteze cu ceva tocmai proaspat scos de la murat.
Este sectarul viclean aproapele meu? Da, poate ca este, dar eu trebuie sa-l consider ca un vames si un pacatos. Adica nici nu ar trebui sa vorbesc pe acest forum cu el.

Citat:
Faceti doua greseli majore:
1. Nu ati citit ce scrie Sfantul Apostol Pavel in versetele urmatoare, unde explica foarte clar ce se intampla cu cei ce au murit in credinta.
Ce marturiseste Sf.Ap.Pavel - pentru ca "ce scrie" Sf.Ap.Pavel sunt marturii, ceva mai pretios decat o simpla "scriere" - nu face altceva decat sa intareasca afirmatia mea.

Citat:
2. Incercati o filozofie elenistica bazata pe o "realitate a Creatiei" nebiblica, falsa, nascocita. Omul nu este facut din trup si suflet. Sfanta Scriptura ne spune ca omul este un suflet (facut din tarana si suflare de viata).
Da, m-am cam lamurit: la voi la sectari, o constructie logica e catalogata drept o "filosofie elenistica". Ceea ce nu puteti rationa devine "filosofie".
Domnule draga, va doresc o murare linistita fara prea multi bulbuci.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote