Tocmai ca Dumnezeu nu este scos din calcul: pentru ca El permite in primul rand ca acesti oameni sa existe.De ce se intampla acest lucru nu stim,suntem prea limitati in cunoastere pentru a intelege planul divin,uneori chiar pentru viata noastra,daramite si pentru a altora!
Si sunt destul de putini cei care ajung sa aiba o astfel de orientare datorita unor abuzuri din copilarie,comparativ cu cei care se nasc asa.Se pare ca si componenta genetica este implicata in acest fenomen,insa cauzele exacte nu s-au descoperit desi oamenii de stiinta sunt preocupati de ceva vreme de acest subiect.
In privinta acelor tratamente...nu stiu,o fi sau nu real.Speculatii se pot face la nesfarsit.Pana nu avem o dovada palpabila tot speculatii se cheama.Personal nu am vazut vreun astfel de caz de "vindecare".Si chiar privind ipotetic sa ma gandesc ca asa ceva ar fi posibil in cazul unor orientari dobandite in urma unor abuzuri sa zicem ca as inclina sa cred ca ar exista mici sanse,in privinta vindecarii celor care asa s-au dezvoltat "de la mama natura"...sunt mai mult decat sceptica!
Daca dumneavoastra cunoasteti astfel de oameni si cazuri de "vindecari",va asigur ca m-ar interesa chiar sa ii intervievez si poate as folosi aceste informatii intr-o lucrare de cercetare.
PS:Referitor la abuzurile petrecute la unii clerici catolici,sa stiti ca si printre cei din BOR fenomenul este prezent,inclusiv pedofilia si abuzurile asupra minorilor.
|