View Single Post
Vechi 12.04.2013, 08:29:42
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Din aceste discutii reiese ca familiile mai instarite sau care isi permit sa aibe aibe copii multi li se ingaduie sa fie active sexual;cele care nu au de nici unele ar trebui sa se abtina si sa faca mai putini copii...

Realitatea este exact pe dos,saracii se reproduc fara grija zilei de maine,punandu-si nadejdea in ajutorul societatii iar cei instariti si educati se rezuma la 0-2 copii.
Nu stiu care este nivelul celor care nu au nici de lucru,nici casa,nici economii dar au 5-7 copii dar banuiesc ca nu sunt foarte educati,adica nu stiu sa faca nimic pt existenta lor si a urmasilor.

Nu stiu care este pozitia lui Dumnezeu in aceasta problema,daca oamenii totusi trebuiesc adusi pe lume ca si" pasarile cerului" fara nici o grija?Daca este asa de ce sunt atatea campanii umanitare de a ajuta familiile mari?
Este crestineasca o astfel de atitudine?Este placuta lui Dumnezeu?

Se spune undeva ca abstinenta este condamnata daca simti ca nu mai faci fata provocarilor unei familii cu 4 copii,sa zicem?

Pozitia mea este pro familii mari acolo unde se permite dar sunt impotriva lipsei de educatie si a traiului arhaic cand ne referim la generatiile tinere.
Este suparator sa vezi oameni pe la 30, 40 de ani care nu stiu sa faca nimic,au o diploma de Bac'cu chiu cu vai sau nici pe aia,nu stiu o meserie,nu au urmat nici o scoala,nu au lucrat decat ocazional fara calificare.
Astia abia se pot intretine pe ei,dar sa mai faca si un cird de copii?

Ma afecteaza problemele acestea deoarece am cazuri in familie si este foarte separator sa vezi cum acestor specimene le este draga lenea si delasarea in schimb vin cu cersitul pe la usi si te seaca emotional cu dramele lor de fiecare data.
Te lasa inima sa nu le dai?Dar daca noi gresim si-i mentinem in aceasta stare bolnavicioasa?Dar daca ai fii ferm si le-ai spune sa-si faca un rost caci pomana nu este vesnica?

Este cumplit sa vezi oameni atat de neputinciosi cu propria lor viata,care nu au nici o grija,nici un interes,insa au nevoi,oh cate nevoi...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote