View Single Post
Vechi 28.11.2007, 02:04:28
nicolae_nicolae nicolae_nicolae is offline
Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexandra-Ioana
Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
Sfantul Vasile cel Mare,unul dintre Parintii Biserici crestine,a scris o carte despre Sfantul Duh(De Spiritu Sancto.Acest Sfant avea darul prorociei,adica prin el vorbea Duhul Sfant.Dupa ce citesti cartea asta o sa mai vorbim pe tema Sfantului Duh.
Eu una am incheiat "polemica" aici. Nu mai spun nimic. Tot ce era de spus, a fost spus din punctul meu de vedere. Cine vrea sa ia aminte, va lua... cine nu, nu.

Fie ca toata indurarea, bunatatea si dragostea lui Dumnezeu sa se reverse asupra ta si a tuturor celor care au citit si vor citi!
Multa pace tuturor! :)
Draga,eu nu polemizez cu tine pentru ati arata tie ca eu am dreptate si tu te inseli.Scopul meu este de te face sa intelegi ca dreapta credinta se afla prin biserica,deoarece biserica este manifestarea lui Hristos pe pamant.Asa cum o vezi tu,buna,rea, este casa Domnului Iisus.TE ROG ENORM SA ASCULTI DE MARII DUHOVNICI AI ORTODOXIEI,DE SFINTII PARINTI AI BISERICI,deoarece nu suntem noi in masura sa interpretam biblia si sa spunem ca nu avem nevoie de biserica pt a il avea pe Hristos.
Reply With Quote