Subiect: Suferinta fizica
View Single Post
Vechi 14.04.2013, 00:36:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
am un stil de viata foarte organizat si bio daca pot zice asa, tocmai din cauza sanatatii. am luat nenumate suplimente farmaceutice sau naturiste si fara succes. nu stiu ce au patit altii dar eu am avut numai de pierdut din cauza aceasta, tocmai ca nu puteam tine ritmul cu cei din jur ... am obosit si eu sa fiu vesnic bolnava, dar ceilalti
1. Nu te increde in ele - mult sunt apa de ploaie facute sa-ti scoata banii din buzunare.
Cauta cele autentice, in forme autentice: catina (culegi sau cumperi toamna de la piata, se poate usca - fara caldura sau pastra la congelator), fructe (din surse de incredere), ceaiuri.

2. Incepe cu alimentatia - incearca sa te documentezi ce inseamna o alimentatie sanatoasa si incearca sa o urmezi, tine posturile, poti incerca char si postul negru - sunt multi care au scapat de probleme de santate cu el.

3. SPORT, de preferinta unul aerobic (alergare, bicicleta - nu stationar ca ai sa te plictisesti repede)

4. Nu in ultimul rand: rugaciunea si mai ales purtarea impacata a crucii, se poate ca asta sa fie fondul tau genetic si lucrurile sa fie asa cu un motiv.
Lui Pavel Dumnezeu i-a dat o data cu revelatia si o problema fizica iar el a luat-o ca pe un indemn permanent la smerenie.