Citat:
În prealabil postat de Jamaica
am un stil de viata foarte organizat si bio daca pot zice asa, tocmai din cauza sanatatii. am luat nenumate suplimente farmaceutice sau naturiste si fara succes. nu stiu ce au patit altii dar eu am avut numai de pierdut din cauza aceasta, tocmai ca nu puteam tine ritmul cu cei din jur ... am obosit si eu sa fiu vesnic bolnava, dar ceilalti
|
Draga/ dragul meu, poti sa iei tratamentele farmaceutice sau naturiste din lume, poti sa mananci cel mai sanatos posibil, poti sa te muti cu locuinta unde este cel mai curat aer de pe pamant, poti sa faci cate exercitii fizice doresti si toate astea ca sa ai un corp sanatos...insa, atata timp cat nu vei lucre cu mintea ta, cu psihicul tau ca sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti...imi pare rau, dar nu-ti pot da un rezultat favorabil.
Eu cred ca problema este de ordin mental...ai lasat ani la rand sa te cuprinda frica, ai transformat boala existenta la un anumit nivel in momentul respective in ceva mult mai mare si mai grav decat poate era, poate si daca era grav, daca luptai cu tine si minimalizai mental sunt sigura ca alta era situatia actuala...asa ai ajuns unde esti (asa cred eu, poate gresesc si imi cer iertare).
Indraznesc sa iti dau un sfat: cauta pe internet si vei gasi exemple de oameni fara ambele maini, ambele picioare, fara vedere, fara jumatate de corp, oameni bolnavi de tot felul de boli incepand cu cancerul, care au ajuns sportivi de mare performanta, au terminat universitati importante sau si-au intemeiat o familie tocmai pt a demonstra ca problemele de sanatate nu sunt un impediment.
P.S Nu vreau sa fiu inteleasa gresit....eu vorbesc din postura omului sanatos si pare usor sa vorbesti cand nu esti in situatia grea...insa eu prin raspunsul meu am incercat sa fiu obiectiva si mi-am amintit de tot ceea ce eu am vazut in viata mea...oameni bolnavi care s-au lasat prada bolii si oameni bolnavi care au luptat...unii au reusit, unii nu chiar daca au luptat....idea este ca indiferent de situatie vei fi mult mai castigate daca vei lupta cu tine, decat daca te vei lasa prada bolii - fricii...etc
Crede-ma ca sunt exemple de oameni bolnavi care ne dau lectii noua celor sanatosi si chiar ne umilesc prin propriul lor exemplu...
Deci, fruntea sus....mai mult curaj si lupta cu mintea ta....vei reusi daca vei fi perseverent/ a.
Ce e aia frica?
Ce e aia boala?
Toate sunt incercari prin care trebuie sa trecem, unii mai mult altii mai putin...nu stim de ce a randuit Dumnezeu asa...dar cu siguranta stim ca rasplata celui ce lupta cu incercarile este MARE.