Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Într-adevăr nu am înțeles.
Nu înțeleg.
Și rog pe Bunul Dumnezeu să nu înțeleg niciodată o asemenea ... neînțelegere
în materie de om, copil, educație.
Nu vreau să supăr pe nimeni, dar mi se pare uluitor să pledăm pentru utilitatea bătăii unui copilaș de până la 4-5 ani! Nu așa cunosc eu copiii și copilăria, să fiu iertat...
|
Nici eu nu înțeleg...
Și nici nu vreau să încerc să înțeleg...

Și vă dați seama, domnule profesor, că astfel de opinii sunt susținute fix pe un forum... creștin ortodox.
De ce oare?... Cum vă explicați dvs, ca psiholog creștin, această atitudine: mărturisire corectă a credinței și, în același timp, promovarea pedepselor fizice pentru copilașii incapabili de a se apăra?
Oare pentru că suntem noi înșine copii la minte, iar nu copii când e vorba de răutate (cf. I Cor14, 20)?
Sau... de ce?
Personal nu mai găsesc de spus altceva în afară de ceea ce ați scris dvs la semnătură: "Doamne, miluiește"!
Dumnezeu să fie cu dvs și vă mulțumesc mult pentru gândurile pline de înțelepciune și dreaptă socotință pe care le găsesc în toate mesajele pe care le scrieți!
Doamne ajută!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca