Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 28.11.2007, 08:58:23
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

draga vsovi iti multumesc mult pentru gandurile tale cum le multumesc de altfel tuturor celor care au fost alaturi de mine cu sfaturi pe acest forum. eu sunt un pic mai practica ( nu prea stau bine cu filozofia - sunt economist) si vreau sa iti spun ca si in urma spovedaniei de aseara am inteles f bine ca trebuie sa traim dupa poruncile si voia lui dumnezeu. eu sunt pregatita pentru ca deja eu aveam ceva notiuni dinainte. dar sotul meu inca primeste cu lingurinta din ale credintei si nu pot veni dintr-o data sa ii spun ca daca nu procreem asa cum vrea dumnezeu sa nu mai stim unul de altul si in final sa ne despartim. chiar daca suntem la a doua casnicie fiecare ( apropo el are doi baieti mari din prima casatorie si o nepoata de 13 ani- de aceea probabil nu a mai vrut copil si cu mine- pentru el era un capitol incheiat)eu cred ca trebuie sa facem tot posibilul sa ramanem impreuna respectand cat mai bine poruncile lui dumnezeu. dar asta nu merge cu el dintr-odata. parintele a exclus aseara orice metoda de contraceptie inclusiv metoda calendarului. am reusit sa il conving pe sotul meu ca nu pot folosi nici anticonceptionale si nici sterilet din motive de sanatate si a fost de acord sa folosim prezervativul. ( iti marturisesc ca aceasta dorinta a relatiilor intime vin din partea lui desi nu sunt decat 3-4 pe luna maxim . eu ma multumesc sa il iubesc asa doar pentru ca este sotul meu). parintele a mers pana la varianta ca daca sotul meu nu v-a accepta sa nu folosim nimic si sa traim fara aceste metode ramane varianta despartirii . bineinteles dansul a spus mai intai varianta rugaciunii multe si cu staruinta. oricum eu am incredere ca am apucat drumul cel bun si incerc sa respect poruncile lui dumnezeu si ma straduiesc sa fie bine si cu sotul meu( sa pastrez atmosfera calma si de iubire in casa) . ma abat de la drumul cel bun numai prin faptul ca asi accepta varianta folosirii prezervativului de cate ori doreste sotul meu sa avem relatii ( repet ca nu sunt mai mult de 3 sau 4 pe luna)si sa nu ma pot impartasi probabil (asta duhovnicul stabileste). oricum sotul meu face in februarie 64 de ani nu mai este la tinerete cu timpul apetitul sexual ii scade si cu rugaciune multa poate va respinge si aceasta ultima varianta de contraceptie si sa revenim la calea cea buna. nu stiu daca m-am facut inteleasa dar decat sa ma joc cu sufletele copiilor avortati care este un pacat strigator la cer eu spun ca macar astea nu au efect avortiv. oricum slujesc la doi stapani din punctul asta de vedere. vad eu ce parere are si duhovnicul in conditiile in care situatia va ramane asa. va pup pe toti si multumesc pentru sprijin
Reply With Quote