View Single Post
Vechi 14.04.2013, 20:24:18
maria-15
Guest

Implicit

astazi m-am uitat din nou la reportajul cu manastirea Banceni impreuna cu mama si acolo s-a mentionat si despre uciderea mucenicilor de la Optima,inca necanonizati.desi mai vazusem reportajul si oricum stiam dinainte cum au fost martirizati acestia,nu am dat prea mare importanta;insa azi,dupa incheierea reportajului,am cautat mai multe informatii.

cei trei au fost ucisi de un satanist care a fost prins la scurt timp dupa savarsirea faptei,pe cutit era scris 666.uimitor este insa faptul ca cei 3 isi cunoscusera sfarsitul,inainte de acesta isi dadusera cartile,icoanele si tot ce aveau celorlalti frati.

s-a gasit si jurnalul unuia dintre ei,si iata una dintre insemnari:Doamne, Tu mi-ai daruit iubire si m-ai schimbat intru totul, iar eu acum nu mai pot face altceva decat numai sa merg la chinuri spre mantuirea aproapelui meu. Suspin, plang, ma ingrozesc si nu pot face altceva, caci iubirea Ta ma calauzeste si nu voiesc sa ma despart de ea, pentru ca in ea imi gasesc nadejdea mantuirii si nu deznadajduiesc pana in sfarsit, vazand-o pe ea in mine".aceasta ar trebui sa fie atitudinea oricarui crestin,mai ales acum,in perioada postului,atitudine care-i place tare mult Domnului:sa nu deznadajduim de mantuirea noastra,ci chiar daca in fiecare minut am cadea,in fiecare minut sa ne ridicam si sa ne para rau de pacate,constienti fiind de marea dragoste pe care Dumnezeu ne-o poarta.

pt. cei care vor sa afle mai multe,acesta este intreg articolul:http://www.crestinortodox.ro/reporta...ina-72408.html
cititi-l,ca merita.
Reply With Quote