View Single Post
Vechi 16.04.2013, 17:28:34
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Un medic rezident care timp de 6 ani de facultate a invatat carti intregi, a dat zeci de examene are un salariu aproximativ 900 de lei (9 milioane lei vechi). Iar cineva mi-a povestit ca o persoana care se ocupa doar de pariuri sportive castiga lunar 3000 de lei. Acum , spune-mi te rog, cine castiga banii cel mai corect dintre cele doua persoane de mai sus ?
Oare individul care sta cu telecomanda in mana zilnic castiga la fel de corect ca un medic care sta nopti nedormite si cu multe griji ?

Am inteles faptul ca cel care pariaza analizeaza meciurile... dar pariurile sportive sunt o forma de a face bani repede si mult - si asta inseamna ca este ceva putred la mijloc.
Nu se pot compara orele petrecute la invatat sau oboseala de la camp cu orele petrecute in fata TV-ului.
Pe de alta parte , obsesiile si dependenta nu apar ca vreau eu... ele apar odata cu castigul acelor bani. cand vezi ca ai castigat 1000 dintr-o lovitura o sa vrei mai mult si mai mult pana cand o sa ti sa para o obisnuita, si nu te vei mai simti bine daca nu vei castiga ceva.
Tu ai spus :
Citat:
Akum cu dependenta,...nu sunt de acord cu dependentele...nu trebuie neaparat sa devi dependent...joci ca sa castigi...nu sa devi dependent.
Asta este ca si cum ai spune : fumez ca sa ma simt bine si nu ca sa devin dependent. Dependenta apare odata cu acea stare de bine (in cazul pariurilor : sentimentul de castig).
Reply With Quote