View Single Post
Vechi 17.04.2013, 09:52:46
Kanedel Kanedel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de n.priceputu Vezi mesajul
în primul rând trebuie să înțelegi că te poți înșela a doua oară. S-ar putea ca și de data asta să constați, după o vreme, că nu te simți împlinit.

Problema este tocmai căutarea împlinirii. Și greșeala este să crezi că împlinirea ți-o va aduce soțul/soția. Singurul care ne poate aduce împlinirea - în iubire, în viață - este hristos. Căsătoria este și ea împlinită tot atunci când se face cu credință în el și când unirea între miri este totodată și o unire cu el, o urmare a lui și o renunțare la sine.

Felul în care putem fi fericiți ni-l arată domnul, iar dacă nu-l credem și căutăm să fim fericiți așa cum gândim/ simțim noi, vom merge din ratare în ratare, dintr-o iluzie în alta.
eu doar am intrebat:ce se poate face intr-un caz ca acesta? Inteleg ca te poti insela si a doua oara,inteleg tot ceea ce mi-ai explicat si iti multumesc pentru raspuns.te-as mai intreba,daca nu te superi,cum vezi tu implinirea in El,cum putem fi siguri de felul in care putem fi fericiti,cum deosebim calea noastra de calea Lui?

Last edited by Kanedel; 17.04.2013 at 09:55:28.
Reply With Quote