Subiect: stiri
View Single Post
Vechi 28.11.2007, 13:52:57
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eea
imi pare rau ca nu crezi ceea ce am spus despre inmormantarea sinucigasilor.imediat ce voi recupera foaia trimisa de la mitropolie o voi pune pe calc.de ce crezi ca as avea vreun interes sa mint? eu sunt o simpatizanta a P.F. Daniel asa ca nu as scorni asa ceva.exemplu concret -sunt fffff.multe mai ales in mmb. dar de...nu pot da nume ptr ca imi e oarecum frica de cineva asa ca ma abtin.dar sunt ffff.multe, este un sat in care din 150 de fam 120 sunt de batrani cu pensii mizere iar restul traiesc din ajutor social.bis mai are un pic si se darama..dar nu sunt bani.de multe ori preotul era cel care le dadea de mancare enoriasilor, din putinul lui.i s-a intamplat sa-i sparga casa parohiala veche de 70 de ani si sa-i fure...alimente si haine..a gasit si muscat din salam care era in frigider...asa ca de unde bani in acea parohie...preotul nici nu are masina ci numai bicicleta....de unde? sunt date cat se poate e reale...e drept ca sunt si altfel de parohii dar putine prin acea zona..la hramul bis au venit 8 oameni....la fel este si cu sfintirea bisericiii...gandeeste cat inseamna mancarea pentru cel putin 100 de persoane plus alte atentii..si tot ce mai trebuie.asta e purul adevar
Sunt curios sa vad foaia de care zici, de la mitropolie. Sunt sigur nu o vei gasi!!!
Reply With Quote