View Single Post
Vechi 28.11.2007, 13:54:32
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
Pai daca ramai cu ale tale mi se face mila de tine,ca o fata de o bunatate extraordinara(asta reiese din ce postezi tu pe forumul asta)...
Multumesc pentru gandul tau, insa bun este Unul singur: Dumnezeu. Omul este rau prin insasi natura lui... tot ce e bun in om, este o manifestare a gloriei lui Dumnezeu in el. Voi lua "complimentul" acesta (daca asta a fost) si nu il voi accepta pentru mine, ci il voi transmite mai departe... lui Dumnezeu, care Se proslaveste si printr-o faptura asa ca mine, care in ochii tai este pierduta, dar in ochii Sai este valoroasa, ca si orice alta creatura a Sa.:)

Cat cu privire la mila... imi pare rau sa iti spun ca mila si sabia nu au legatura una cu cealalta.:( Nu poti sa ranesti pe cineva cu sabia si apoi sa ii spui ca ai facut-o din mila... este contradictie in termeni.

Divergentele dintre opiniile noastre raman si vor ramane. Pentru mine Mantuitorul meu este Hristosul, nu un rit. Asa cum faci riturile, nerecunoscand faptul ca El e singurul cu calitatea de Mantuitor, ci ca pentru mantuire este nevoie de rit, nu arata decat forma fara fond, adica goliciune. Trairea cu Dumnezeu incepe in momentul acceptarii darului nemeritat (adica harul, termen adoptat, dar de putine ori tradus)al jertfei lui Hristos... toate celelalte deriva din asta... pentru ca de abia atunci capeti fondul... forma vine pe urma.

Iti doresc multa pace din partea Celui ce este Alfa si Omega! :)

Reply With Quote