View Single Post
Vechi 17.04.2013, 14:35:30
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Si eu am diverse ispite in timpul slujbei,imi este frig intotdeauna in biserica,ma plictisesc ca slujba alterneaza in engleza si greaca-engleza o vorbesc bine si pot urmari rugaciunile,insa cand se trece pe greaca ma apuca exasperarea;ma gandeam sa-mi iau o carte de rugaciuni in romana...Ma doare spatele,imi plimb greutatea corpului cand pe un picior cand pe altul,imi intepeneste gatul citind din cartea de rugaciuni(desi daca stau ore intregi sau o jumatate de zi la calculator,nu am nimic :)
Preotul saracul,este afon si canta foarte prost de ma jenez de sunetele pe care le scoate si ma intreb cum de bisericile din Romania au asa coruri si cantari frumoase,gratioase?
Inainte ma iritau copiii mici in biserica si tot asa.

Realizez ca sunt ispite si ca sunt numai problemele mele,dupa un timp daca le ignor se mai estompeaza.Daca pierd firul slujbei si dau atentie senzatiilor parca devin si mai suparatoare.

Important este ca ma intorc de fiecare data cu o senzatie de bine si de fericire,de parca o greutate foarte mare a fost luata de pe mine.

Foarte interesant este caci asa cum spunea si Ana Tr.aceste stari se instaleaza cand mersul la biserica nu este regulat.
Bine scris și sincer spus. Merg la biserică regulat și am parte adeseori de toate câte ai enumerat aici. Ispititorului nu-i place o biserică plină de oameni fericiți că se află alături de Hristos și de îngeri. Mă lupt cu ispitele până pe la Heruvinc. Cine nu are ispite ori deja a devenit sfânt ori Dumnezeu s-a întors cu spatele la el.
Reply With Quote