Citat:
În prealabil postat de RHIANA
Prietene, n-ai ce sa-ntelegi altceva, decat exact ceea ce "E SCRIS". CREZUL nu e o metafora, nu e vreo opera filosofica gen Tutea sau Eliade.....este MARTURIA de credinta in D-zeu, la in cel mai clar & propriu sens al cuvintelor folosite!
|
Aveti dreptate. Crezul nu este o metafora. Pentru adventisti, "astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie", este o nadejde exprimata clar, simplu, pe inteles. Fara aceasta fagaduinta, credinta este zadarnica (1 Corinteni 15).
Totusi, pentru unii, Crezul poate fi o metafora. De vreme ce problema vietii vesnice impreuna cu Domnul, este rezolvata, fara sa fie nevoie de revenirea Domnului si inviere, nu vad care este sensul real al Crezului. Pare simpla literatura cu caracter religios.
Poate reusiti dvs. sa-mi explicati ce rost are revenirea Domnului si invierea, pentru cel care traieste in Rai, in prezenta Domnului.
Citat:
În prealabil postat de RHIANA
Nu-nteleg de ce faci o dezbatere prelungita, cand e evident faptul ca esti combatut in toate felurile dar cu probe!
|
Nu am cum sa fiu combatut deoarece doar am cerut explicatii la ceva ce nu pricep.