Citat:
În prealabil postat de calatorul
Ce parere aveti despre operatiile si transplanturile de organe ca ultime sanse de a mai trai?
Recent am vizionat pe youtube un clip in care este prezentat un transplant de inima:
http://www.youtube.com/watch?v=_SDXsjM23_E
Eu unul daca as sti ca sufar de o boala ce nu ar avea o alta solutie decat transplantul, nu l-as accepta. Daca sunt chemat de Cel de sus, de ce sa ma impotrivesc? Inseamna ca mi-am terminat de jucat rolul aici.
Legat de acest subiect, chiar Einstein a murit pentru ca a refuzat sa fie operat dupa ce a suferit o ruptura abdominala ce i-a provocat o sangerare interna foarte grava. Ajuns pe patul de spital, el a refuzat sa fie operat, spunand: "Vreau sa mor atunci cand doresc eu. Este lipsit de bun gust sa prelungesti viata artificial. Mi-am facut treaba, e timpul sa plec. Vreau sa ca totul sa fie elegant", a spus acesta. Einstein a murit a doua zi, lasand omenirea fara cea mai stralucita minte din istorie.
|
Pocaisme! Si de unde chestia cu : "Vreau sa mor atunci cand doresc eu.." Cine- s eu? Dumnezeu? Decizia lui Einstein e treaba lui si nu te astepta sa fim toti "Einstein"
Ai cumva copii? Daca popriul tau copil ar fi pe moarte si viata lui ar depinde de un translplant, atunci sa revii pe topic si sa spui ca refuzi transplantul si- l lasi sa moara ca doar l- a chemat Dumnezeu!