View Single Post
Vechi 28.11.2007, 15:56:45
LuLee LuLee is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.08.2006
Implicit

Doamna Desanka a fost intruparea Duhului Sfant pe pamant fie ca vreti sa stiti sau nu. De multe ori s-a spus pe acest forum ca fiecare care isi da cu parerea sa cerceteze, sa mearga sa vada cu ochii lui si apoi sa va spuneti opinia. Dar dupa cate am citit nu cred ca cineva s-a sinchisit. Voi toti judecati fara sa fi cunoscut pe Doamna Desanka vreodata. Ma intreb cum v-ar placea voua ca cineva sa is-i dea cu parerea despre dumneavoastra fara sa va fi cunoscut sau fara sa fi cercetat faptele adevarate. Cred ca ati incepe sa urlati ca nu este drept. Pai atunci voi de ce faceti la fel?

Oameni au scris pe acest forum despre cum s-au vindecat (de cancer si alte boli), cum li s-a dat credinta si cum noi am fost martori la multe alte minuni. Iar voi raspundeti cu –nu poate fi adevarat, suntem nebuni, si nici macar nu vreti sa cercetati faptele adevarate. Istoria se repeta. Dumneavoastra suntei cei care ati avut norocul de a auzi de Doamna Desanka si the minunile infaptuite si respingeti fara sa va ganditi ca poate fi adevarat.

Bibilia ne-a fost lasata ca sa intelegem ce se va intampla (la apocalipsa este scris ca va veni o femeie …) dar fiecare religie i-a dat alta insemnare. Testul greu este ca fiecare sa cerceteze faptele si sa isi formeze o opinie dar nu pe auzite. Cati dintre voi puteti sa puneti mana pe inima si sa spuneti ca DA ati cercetat faptele adevarate si nu barfele?

Deschideti-va ochii si mai cercetati inca o data pentru ca hula impotriva Duhului Sfant nu se iarta.