View Single Post
Vechi 19.04.2013, 00:35:46
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Sa stii Aline ca eu nu la Cezar Ioan m-am referit in primul text citat de tine,daca cumva la el te referi sau daca cumva incerci,precum Brutus :) sa-l cureti cu ajutorul cutitului altuia.Cu privire la al doilea citat din textul meu are o legatura dar noi doi ne exprimam in registre diferite desi in esenta s-ar putea sa ne referim partial la acelasi lucru.Nostalgia,in general,fie si sfasietoare,este dupa ceva din trecut,iar eu privesc doar inainte iar de profesie operez cu date financiare.Eram doar realist :) Iuda Macabeul sau zelotii te-ar fi strans in brate pt fraza ,,speranta nu are valoare daca nu este urmata de actiuni concrete si la obiect",vorbesc la modul cel mai serios,maine promit sa argumentez :).Cat despre faza cu turma:am un tablou micut,la care tin foarte mult.Pe un fundal rosiatic,de apus apocaliptic sa zicem,o turma de mioare este condusa de un pastor pe langa o micuta bisericuta,in stil bizantin cred.Scena este surprinsa din spate astfel incat turma si pastorul par atat a intra in biserica cat si in a se contopi simultan cu acel apus,parca dintr-o alta lume dar cumva unit cu micuta bisericuta.Mereu ma uit la acel mic tablou,il am langa birou.Cine stie in ce turma ne vom intalni candva amandoi,aici sau dincolo :) Sunt obosit,scuze pt incoerenta si furios pe neputinta mea,mai aveam de citit,rugaciunea va fi precis searbada si maine o iau de la capat.Noapte buna si eu imi insusesc critica :)

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 19.04.2013 at 00:54:34.
Reply With Quote