View Single Post
Vechi 19.04.2013, 11:19:55
drumetul6519 drumetul6519 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.04.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Promisiunea Lui nu se refera DOAR la trairea impreuna cu Dumnezeu, ci se refera la restaurearea plenara a Creatiei, atat ca lume materiala cat si ca trup (inviat).
Vrei citate?
Sigur ca vreau citate. Dati-mi macar unu.

Citat:
Cred ca le poti gasi si singur daca ai citit cu adevarat Scriptura si nu doar frunzarit-o cu ochelari de adventist.
Adventistii nu frunzaresc Scriptura ci o cerceteaza si cred ce spune. De asta, pentru mine este foarte simplu si limpede de ce vine Domnul si ii va invia pe cei morti in credinta (prima inviere). Pentru un adventist, "astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie" reprezinta adevar si singura nadejde pentru cel mort in credinta. Noi nu avem privilegiul sa fim trimisi la loc cu verdeata. Suntem nevoiti sa ne incredem doar in fagaduintele Mantuitorului.

Citat:
Prin vietuirea in Rai, acest scop este doar pe jumatate implinit, in ceea ce priveste a doua parte se va implini la Parusie.
Ajutati-ma sa pricep. Cel mort vietuieste in mod deplin, in Rai impreuna cu Domnul si cu cei dragi (care au murit si traiesc in Rai). Spuneti ca acesta este un scop doar pe jumatate implinit. Nu inteleg ce-i mai lipseste. Spuneti-mi dvs.

Last edited by drumetul6519; 19.04.2013 at 11:25:55.
Reply With Quote