View Single Post
Vechi 19.04.2013, 15:22:38
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Alin, gasesti solutii pentru cazuri particulare, te referi la o singura persoana (de parca familiile nu stau in chirie), faci tot felul de combinatii ca sa imi demonstrezi ca nu este ceva imposibil sa stai cu chirie. Te muti in provincie, de parca acolo sunt locuri de munca vacante si gata, ce simplu, s-a rezolvat. Poate nu ai idee, dar si in provincie chiria este foarte mare. Nu este vorba ca vrei confort, in ideea asta te-ai blocat, ci ca nu gaseti cu 150 euro. Daca tu incerci sa ma convingi ca pentru romani chiria nu este o problama grava si ca au variante sa stea cu mai putin si sa le ramana bani si de mancare si alte cheltuieli (intretinere, impozite catre stat) eu consider ca tu ai pierdut contactul cu realitatea. Poate traiesti in alta tara...sau intr-o alta realitate. Inchiriezi o locuinta de nevoie Alin, nu ca vrei tu sa arunci banii pe fereastra. Cum poti sa te intrebi asta?
Am mai spus-o si o mai repet,si cei care inchiriaza o fac tot din nevoie(aceleasi probleme financiare de tip romanescensii amarate,salarii simbolice).
Oricat se doreste continuarea discutiei intr-o anumita directie ,totusi saracia din Romania are cauze politice si ceea ce se intampla acolo se intampla oriunde exista un guvern corupt.
Doctorii nu fac parte dintr-o categorie de angajati defavorizati si nici unii profesori ai caror medidatii se cauta.
Sau a ajuns sa se impoziteze bacsisul doctorilor si meditatiile profesorilor?

Cei cu adevarat defavorizati sunt pensionarii,care trebuie sa traiasca si ei cumva si pt ca sistemul nu le permite sa aiba un serviciu cu norma scurta pt a-si rotunjii venitul,atunci multi dintre ei isi inchiriaza casa mutandu-se in provincie sau locuiesc cu o ruda.
De exemplu eu ce salariu ar trebui sa am ca sa pot avea grija de mine dar si de parintii mei si de bunica,ale caror pensii sunt simbolice???

Cunosc pe cineva care anul trecut o inchiriat un apartament cu 2 camere pentru 200 de euro,in Colentina.Banuiesc ca sunt si la 150 daca cauti,daca te tocmesti...Poate o garsoniera?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote