Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Alin, gasesti solutii pentru cazuri particulare, te referi la o singura persoana (de parca familiile nu stau in chirie), faci tot felul de combinatii ca sa imi demonstrezi ca nu este ceva imposibil sa stai cu chirie.
|
Pai ai propus un caz concret.
Si nu sunt "combinatii", sunt solutii concrete.
Solutii care vad ca le eviti, stii una si buna, ca proprietarul trebuie sa lase de la el iar chiriasul sa nu faca nimic.
Citat:
Te muti in provincie, de parca acolo sunt locuri de munca vacante si gata, ce simplu, s-a rezolvat.
|
Cauti, nu? In Bucuresti nu se gasesc mai usor locuri de munca ci doar ca sunt mai bine platite si daca nu-ti cantaresti bine veniturile si cheltuielile te trezesti ca te costa mai mult decat face.
Dar e usor sa pretinzi ca altii sa faca bani in locul tau sau sa-ti puna pe tava solutii pe care tu nu vrei sa le cauti, invinuindu-i pe altii de ne-virtute.
Citat:
Poate nu ai idee, dar si in provincie chiria este foarte mare.
|
Nu atat de mare ca in Bucuresti.
Daca in Bucuresti este 250 euro, in provincie gasesti sigur si cu 100Euro.
Desigur, confortul s-ar putea sa lase de dorit dar...
Citat:
Nu este vorba ca vrei confort, in ideea asta te-ai blocat, ci ca nu gaseti cu 150 euro.
|
Sau poate te-ai blocat tu pe "NU"?
Ti-a dat Yasmina un exemplu mai sus, se poate si cu 200Euro intr-o zona nu tocmai rea, deci uite deja aproape 250ron mai putin.
Si daca asta e un minim gasit intamplator, sigur se poate si mai jos.
Ti-am dat si eu o solutie cu luatul in gazda pe cineva. Fapta crestineasca.
Tu de ce o respingi?
Citat:
Daca tu incerci sa ma convingi ca pentru romani chiria nu este o problama grava si ca au variante sa stea cu mai putin si sa le ramana bani si de mancare si alte cheltuieli (intretinere, impozite catre stat) eu consider ca tu ai pierdut contactul cu realitatea.
|
Nicaieri in lume chiria nu este ieftina daca vrei sa stai intr-un oras mai mare.
De fapt nu e niciodata si nicaieri convenabila daca nu-ti adaptezi asteptarile la realitate.