Cum poti tu sa spui ca minunile petrecute acolo sunt sunt false cand nu ai fost sa vezi????? Asta iti tot spun sa vezi si sa cercetezi!! Cum poti sa ai o opinie ca este cel rau la lucru cand nu ai fost sa vezi? Tu ai decis ca este cel rau inainte sa fi vazut cu ochii tai si sa fi simtit cu inima ta ca nu este cel rau la lucru ci este lucrare de la Tata-l ceresc.
Spui niste neadevaruri pe care nu stiu de unde le ai auzit. Nimeni nu a spus ca Domnul Oliver este preot sau ca ne indruma sa mergem la templu. A fost spus de cineva inaintea mea foarte clar ca Doamna Desanka si Domnul Oliver ne indruma intotdeauna ca fiecare sa mergem la biserica de care apartinem. Sa mergem si sa ne rugam Tatalui Ceresc si sa umplem bisericile. Ti se pare tie ca cel rau ar face asta??
Tu incerci sa stai fata in fata cu adevarul si sa il contesti.
Doamna Desanka si Domnul Oliver au salvat mai multe vieti decat iti poti imagina si au redat bisericii multi credinciosi. Cum poti sa spui ca este in contradictie cu biserica???
Cum am mai spus mergi si vezi cu ochii tai pentru ca la judecata de apoi vei fi intrebat de ce nu ai cercetat adevarul.
|