Doamne Ajută!
Am citit cu multă atenție și plăcere toate minunatele întâmplări și mărturisiri ale frățiilor voastre despre ajutorul dat de Sfântul Nectarie! Sincer vă spun, m-au emoționat profund! Cât de minunat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Lui! Slavă Ție, Doamne!
L-am descoperit de puțină vreme pe Sfânt - s-a întâmplat într-un pelerinaj la părintele Arsenie Boca, când am văzut la M-rea Izvorul Mureșului (unde am poposit puțin) o frumoasă icoană care mi-a atras atenția în mod deosebit, dar nu știam ce sfânt este reprezentat pe ea. Am întrebat și mi s-a spus că este Sf. Nectarie din Eghina. Spre rușinea mea, nu știam mai nimic despre el și îl rog să mă ierte pentru ignoranța mea! Nu am stat pe gânduri și am cumpărat acea icoană, care mi-e tare dragă și cartea cu acatistul, pe care am început să-l citesc de câteva zile, cu nădejdea că Sfântul Nectarie mă va ajuta și pe mine păcătoasa și nevrednica în împlinirea unei dorințe personale, la unul din cele mai importante examene din viață, dar mai cu seamă pe tatăl meu care este bolnav, în urma unui accident vascular cerebral nu mai poate merge bine și îi este greu să iasă din casă, să se plimbe pe-afară, așa cum făcea înainte.
Sper ca într-o bună zi să pot ajunge să mă închin la sfintele sale moaște din Eghina sau măcar la Mânăstirea Radu Vodă. Din păcate, sunt cam departe de București nu pot ajunge.
Rog mult pe cine dorește (să-mi lase un MP) și are posibilitatea să mă ajute cu ulei de la Radu Vodă de la candela Sfântului, bineînțeles contracost! Să-mi fie cu iertare îndrăzneala...vă mulțumesc mult!
O seară binecuvântată, Bunul Dumnezeu și Sfântul Nectarie să vă aibe-n pază!
|