View Single Post
Vechi 28.11.2007, 18:59:04
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LuLee
Cum poti tu sa spui ca minunile petrecute acolo sunt sunt false cand nu ai fost sa vezi????? Asta iti tot spun sa vezi si sa cercetezi!! Cum poti sa ai o opinie ca este cel rau la lucru cand nu ai fost sa vezi? Tu ai decis ca este cel rau inainte sa fi vazut cu ochii tai si sa fi simtit cu inima ta ca nu este cel rau la lucru ci este lucrare de la Tata-l ceresc.

Spui niste neadevaruri pe care nu stiu de unde le ai auzit. Nimeni nu a spus ca Domnul Oliver este preot sau ca ne indruma sa mergem la templu. A fost spus de cineva inaintea mea foarte clar ca Doamna Desanka si Domnul Oliver ne indruma intotdeauna ca fiecare sa mergem la biserica de care apartinem. Sa mergem si sa ne rugam Tatalui Ceresc si sa umplem bisericile. Ti se pare tie ca cel rau ar face asta??

Tu incerci sa stai fata in fata cu adevarul si sa il contesti.
Doamna Desanka si Domnul Oliver au salvat mai multe vieti decat iti poti imagina si au redat bisericii multi credinciosi. Cum poti sa spui ca este in contradictie cu biserica???

Cum am mai spus mergi si vezi cu ochii tai pentru ca la judecata de apoi vei fi intrebat de ce nu ai cercetat adevarul.
Tzi-am dat suficiente argumente ca suntezti inshelatzi, iar tu ceri mereu sa merg sa vad ca shi cum nu vad destule, spui mereu, mergi shi vezi, mergi shi vezi ca ingerul apocaliptic, cerceteaza shi te convinge, poi mergi doar atunci cand ai dubii dar eu n-am dubii, shi tzi-am explicat argumentele.

Poi nu e suficient ca ei cereau sa mearga fiecare la bisericile lor dar ei mergeau doar la biserica intemeiata de ei? Poi cum potzi cere ca sa mearga fiecare la bisericile lor daca Templul pe care l-ai facut tu e mai bun ca bisericile respective? CUM? shi cum pozti spune ca asta e un lucru bun ca i-a redat bisericilor lor cand ei inshishi apartzineau de biserica inventata de ei shi ei nu mergeu la nici o biserica a celorlaltzi deci daca bisericile celorlaltzi erau bune de ce ei nu mergeau decat la a lor?

Sigur ca am decis ca e de la cel rau shi nici nu vreau sa merg sa vad, fiindca sunt convins ca e de la cel rau pe baza de informatziile care au fost spuse pe aici. Deci nu am nevoie sa merg sa vad, fiindca trebuie sa shi pricepi ca nu e suficient sa vezi, shi daca am priceput fara sa vad de ce imi ceri shi imi repetzi mereu sa vad? nu cumva ca sa imi tai vederea? sau sa ma socotesc vrednic ca vad sau ca pricep fara sa vad?

Deci am decis ca e rau shi sa ii vad pe baza sfiintzilor shi tzi-am dat shi numele sfantului respectiv.

Cu inima mea am simtzit multa compatimire, ca sufera inima cand vede inshelatzi ca ishi aduce aminte ca shi eu m-am inshelat de multe ori... fi singur, fie ajutat...

Deci nu shtiu ce ciudatzenie de insistentza ai in a tot spune: Du-te shi vezi, du-te shi cerceteaza, cand voi shi ei ar trebui sa venitzi sa vedetzi shi sa cercetatzi shi sa va cercetatzi in ce stare va situatzi, folosindu-va de biserica lui Hristos, shi abea apoi mai avem ce discuta... Deci nu noi trebuie sa mergem la chemarea diavolului, ci cei pacatoshi la chemarea lui Hristos.

Opinia ca este de la cel rau se bazeaza pe roade ca asha ii vom cunoashte deci am aplicat mai sus ce ne spune ca trebuie sa facem in cazul mesiilor mincinoase, sau a sfiintzilor sau a starii noastre de sine, sau a aproapelui, cercetare cu smerenie shi dragoste, deci dupa roade ii vetzi cunoashte shi tzi le-am explicat, iar concluzia mie mi-e clara, e de la cel rau aceasta chemare.... shi nu itzi cer sa ma crezi doar asha ca zic eu ci :

-slava shi parere lumeasca de sine, de vrednicie pe baza de inchipuiri, minciuni, vedenii shi minuni
-cai de urmat potrivnice ortodocsiei (pe desanka shi nu pe Preasfanta Maria, pe ei shi nu pe Unul Sfant, Hristos,)
-Inventzii in stil eretic bazate pe minuni dubioase
-promovarea ocultismului shi al templului shi al zvonisticii vindecatoare
-afirmatzii mincinoase cu duiumul shi daca toate bisericile sunt valabile inseamna ca nu este UNA Sfanta... ci toate,

deci te rog LuLee sa incerci sa cautzi adevarul shi sa-tzi dai seama ca nu te mint, ci deschis la inima constat ca te insheli shi domnia ta, ca nu mai vrei sa vezi realitatea shi te rog nu ma fa sa te compatimesc shi pe tine...

citeshte de cateva ori ce am scris shi vei vedea ca nu din rautate nu vreau sa vad shi sa ma conving la fatza locului, ci fiindca nu are nici un rost, shi pentru ca sfintzii ne sfatuiesc sa ne pazim, ca cercetarea se face astfel incat nici tu sa nu cazi in ispita, cu smerenie shi dragoste... ca altfel degeaba o faci, shi mai bine n-o faci ca nu eshti chemat pentru asta... ca sunt sfintzi, parintzi preotzi...

nu am afirmat ca Oliver e preot, dar Duhul Sfant itzi confera shi astfel de slujiri, deci daca Oliver are Duhul Sfant, de ce nu merge la singura biserica creshtin-ortodoxa sa se arate preotzilor, shi de ce nu incerca sa devina preot shi el ca sa aiba un folos real prin slujirea credincioshilor? Sau el slujeshte in Templul sau... poi daca Templul sau e valabil, atunci inseamna ca fiind o singura biserica sfanta, Templul face parte din ortodocsie... deci pana la urma e preot ortodox, dar in templul sau slujeshte doar el, asha ca mahomed, el fiind defapt profet, ca e de la tatal lucrarea... Poi n-a zis Hristos ca nu este alt mesia shi alta lucrare de la tatal decat aia pe care o face EL? Pe care a facut-o shi pe care o implineshte shi azi pana la sfarshitul veacurilor... deci alta mantuire de la Dumnezeu nu mai este, oricatzi profetzi s-ar ridica.... ci totzi robii sai lucreaza mantuirea doar cu autoritatea lui Hristos, Cel ce a fost, Cel ce este shi Cel ce va veni.

Asha ca inchei discutzia ca se pare ca nu mai are rost fiindca iar o sa imi spui: du-te shi vezi, du-te shi simtzi... poi tu te-ai duce de bunavoie sa vezi un drac? un eretic? un inshelat? fara sa ai un fior de frica sa nu cumva sa cazi shi tu? sa nu te apuce entuziasmul shi naivitatea shi inhaitarea? Deci mai degraba te du TU si te convinge la biserica lui Hristos... Du-te tu shi vezi shi auzi shi te convinge!!!

sper sa-tzi fie de folos discutzia asta draga LuLee... Doamne ajuta!
shi daca te-am suparat cu osandirea shi judecata te rog sa ma iertzi, dar trebuie sa crezi ca ii compatimesc fiindca shtiu la mine in ce inshelari cad mereu... deci te compatimesc shi pe tine shi te rog sa ma iertzi daca te-am/v-am jignit...??????