View Single Post
Vechi 23.04.2013, 22:38:45
mbmbmb mbmbmb is offline
Member

Data înregistrării: 06.04.2013
Locație: Lugoj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Si eu sunt misogin: din "incubatoare-mercenare" si "tonomate sexuale" nu prea le scot, la modul general-glumet. Insa Yasmina e una din doamnele acestui forum. Insulta adusa Yasminei este deja porcoasa. Si porcoasa intr-un fel mai...porcos decit toate injuraturile, flatulentele si eructatiile golanesti, chipurile "scapate de sub control".
Ma alatur comentariilor fratelui N.Priceputu, care a exprimat foarte la obiect.
Nu inteleg cum poate fi misogin un barbat nascut dintr-o mama,nu dintr-o ciuperca.Domnule Barsaumas,nu exista "modul general-glumet" cand folosesti asemenea expresii-le folosesti si cu referire la propria mama???Domnul Cezar lasa impresia ca-i atat de extaziat in fata propriilor "productii",incat calca-constient sau nu-peste cadavre."Scrierile"domniei sale nu au nici in clin nici in maneca nici cu topicul si ,cu atat mai putin cu Yasmina-mai putin cea cu atacul la persoana,care,fie vorba intre noi,numai in cercurile cele mai de jos ale societatii se foloseste.Cred ca a fost atat de incantat de "productia"emanata,incat,cu riscul de a jigni o persoana atat de draguta ca Yasmina,a lansat-o ca pe o naveta spatiala...Rar mi-a fost dat in ultimii ani sa mai intalnesc o personalitate atat de puternica la o persoana tanara ,ca cea a Yasminei.Si realista.Nu a spus decat lucruri pline de bun-simt,nu a jignit pe nimeni,nu a atacat pe nimeni,asa ca nu inteleg acidul cu care o improsca dl.Cezar-decat daca cred in frustrarile pe care i le atribuie Alin.In concluzie,ca cea mai in varsta de pe acest forum-cred- rog sa nu mai folositi atacuri la persoana,mai ales daca-s total nefondate.
Reply With Quote