:-) Multumesc. Iarta-ma si tu pe mine! Te imbratisez si eu si ma rog sa iti ajute Dumnezeu sa fii cat mai constant in limanul pacii si bucuriei dragostei Lui, sa fii fericit cu El, ca de bucurie sa doresti sa impartasesti acea fericire a dragostei Lui Dumnezeu cu toti cei din jur si sa ii ajuti pe toti, din suflet si cu bucurie. Avem aceeasi umanitate, cu bune si cu rele, cu suisuri si coborasuri, asa ca nu sint cu nimic mai breaza decat tine, doar momentele difera (odata sint eu intr-o pasa ma proasta si tu intr-una mai buna si ma poti ridica, altadata invers); asa cu toti oamenii. Si toate problemele noastre, care de obicei sint false (inselari) dispar dupa ce ne impartasim :-)) abea atunci ne dam seama cate probleme false avem si incepem sa ne gandim "oare cum de ajunsesem eu in starea asta?" Cel putin mie asa mi se intimpla de o vreme.
Iti doresc sa il intimpini si tu pe Hristos in aceasta duminica de Florii, punandu-i in cale cea mai frumoasa floare pe care o poti gasi in sufletul tau!
cu drag